Pages Menu
Categories Menu
التحرش الجنسي … “بلاش فضايح” !!!

التحرش الجنسي … “بلاش فضايح” !!!

في اليوم العالمي لنبذ العنف ضد النساء و نسمع عن كارثة زي دي و نشوف صورة زي دي بنت عندها ١٣ سنة في المترو تفاجأ بشخص بيحاول يتحرش بيها فتزقه فيقوم يقولها هو انا عملت حاجة و يضربها علي وشها بالشكل الغبي ده!! لسة القصة منتهتش – القصة الاسوء .. ان بعد ما يطلعوه لأدارة المحطة الناس تهربه و يقولولها معلش يا بنتي و بلاش فضايح و احمدي ربنا ان محدش رش عليكي مادة كاوية!! بقينا دلوقت بنرضي بحالة سيئة افضل من حالة اسوء!! الاغرب ان تاني يوم لما يروحوا المحطة عشان يثبتوا الحالة يفاجأوا ان محدش سجل الواقعة و محدش عنده اي اثبات و الكلام اللي يتقالهم بلاش فضايح و خلاص الموضوع خلص و كلام من هذا القبيل من يومين فقط عرضنا هنا مشكلة لبنت برضه اتعرضت لموقف مشابه في المترو و برضه نفس حالة اللامبالاة!! الموضوع زاد عن حده و لا يمكن التهاون فيه تاني كفاية اهانة للبنات و كفاية سكوت 
 

 

شاركنا رأيك، هل من تعليق ؟

Your email address will not be published. Required fields are marked *